Rólam

5Sziasztok! Eszter vagyok, és ez itt az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem blog, amely már 2014.10.11. óta életem részét képezni.

(Eszter svéd megfelelője: Astrid, de a név választásról bővebben ebben a cikkben olvashattok: https://astridblog.com/2019/07/09/hogy-lett-mindez-astrid/)

Imádom a frappánsan megfogalmazott gondolat halmokat. Imádok írkálni, firkálni, tervezni, naplót vezetni. Kezdetben kapcsolati témákról, érzelmekről kesze kusza gondolatok kibogozásáról írtam (Kristály menüpont alatt találod).

Itt megjelenő írásaim nagy részét barátaim, ismerőseim, családtagjaim, rokonaim ihlették. Saját emlékek, értékek, élményekkel kombinálva kerültek elétek.

Aztán új lapot nyitottam, ahol az utazásokról és különböző konyhai alkotásaimról is elkezdtem beszámolni (Ablak a világra és Terasz menüpont alatt találod).

A blogom által sok minden történt velem, megszűnéséig a Caféblog VIP tagja lehettem, ami óriási megtiszteltetés volt. Köszönöm! Rengeteget tanultam és rengeteg cikk született meg ezalatt az idő alatt.

Korábban a blogomnak szánt időt jelenleg a pici fiammal töltöm. Most is igaz a mondás: “Az emlékek csak úgy gyűlnek, ha kitesszük a szobából a lábunkat.”

Közben a blog Facebook oldala átlépte a 4000 oldalkövetőt, amiért külön hálás vagyok (Ha te még nem csatlakoztál, és szeretnél itt megteheted: (https://www.facebook.com/astride99)

Az írás és a család mellett a munkámat is imádom, 2022-ben megalapítottam a Connecting Marketing vállalkozásomat, ahol cégeknek segítek a közösségi média felületek kezelésében (röviden és tömören, de ha hosszabban is érdekel, itt tudod elolvasni: https://connectingmarketing.hu/)

Még mindig cicapárti vagyok, szeretem: Oscar Wildot, Mickey egeret, Tomnak szurkolok (a Tom&Jerry meséből), a csokit, a bulikat, a jó zenét, a bort, a régi magyar fekete-fehér filmeket, mosolyogni, utazni, élni, élni, élni, és persze írni.

Hozzám legközelebb álló idézet:

„Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide. Ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (W. Hagen)

Ha érzékeny vagy, ha érdekelnek a megfejthetetlen kapcsolati kérdések, néha ha a világod a feje tetejére fordul, nézz be hozzám mesélj és olvass!

-Astrid-

Csatlakozz Facebookon a közösségünkhöz: Astrid Facebook oldala

Hozzászólás