Kezdőlap, Kristály

Ez, szerelem

Van egy olyan erő, amely úgy tud hatalmába keríteni, ahogy még semmi más. Egy érzés, amely olyan vágyakat ébreszt bennünk, amely teljesen felborítja életünket. Nincs tekintettel józan észre, családra, barátokra, munkára, anyagi javakra, semmire.

Bűvkörébe kerülve olyan, mintha átesnénk egy agymosáson. Szebbnek látjuk a világot, színesnek a szürkeséget, melegséggel eltöltött szívünk kalimpál összevissza, és mindenhol azt az arcot látjuk, amely ezt az érzést kiváltotta belőlünk.

Ilyenkor sem nem hallunk, sem nem látunk, éberen álmodunk. Csak ő rá gondolunk. Elveszítve időérzékünket, órákat, napokat, heteket egy pillanatnak hiszünk. És tovább lebegünk.

Áthatol minket a forróság, egy varázslat, amelytől körbe forogva színes pillangók szállnak körülöttünk. Bűvköréből kijutva rájövünk, nem betegek voltunk, csak szerelmesek.

 

 

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy csak Vagy csak szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várlak!

Kép forrása: Mariana Anatoneag képe a Pixabay -en. 

 

 

 

Hozzászólás