Kezdőlap, Kristály

Ragyogj!

Sikeresség, öntudatosság, önbizalom, határozottság.

Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket csak mi tudunk létrehozni önmagunkban. Amennyiben gyávák vagyunk, és magunkról keveset gondolunk, úgy mi magunk vagyunk saját ellenségei.

Ha nem hisszük el, hogy van kisugárzásunk, ha nem látjuk be, hogy csinosak vagyunk, ha nem fogadjuk el, hogy jól nézünk ki, hogy van, akinek mi jelentünk mindent, ha mi magunk sem hiszünk benne, akkor hogy várhatjuk el a külvilágtól?!

Ezáltal gyengül az önbizalmunk. Anélkül pedig, elég nehéz bármit is elérni. Ha megelőlegezzük maguknak a tündöklés élményét, biztos, hogy nem ér minket csalódás. Ha csak egy pillanatra, többre nézzük magunkat, mint bármikor máskor, ha csak egy pillanatara elhisszük, bármit megkaphatunk, szépek vagyunk és értékesek, létrejön bennünk valami új.

És ezt a pozitív kisugárzást már mindenki más is érezni fogja. Beragyogja az életünket és elindulunk valami új felé. Így csak rajtad múlik, mit gondolsz magadról, mert amit te hiszel, azt fogod láttatni, és a többiek hisznek majd neked.

 

 

 

 

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy csak szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várlak!

 

 

Kép forrása: Free-Photos képe a Pixabay -en. 

Hozzászólás