Kezdőlap, Kristály

Utolsó szó jogán

Sivár falak közt fekve bámulod a plafont. És tudod, hogy ez a nap más, mint a többi. Lehet, teljes egészében megváltoztatja eddigi életedet. A jövőn töprengsz, a múlttal beárnyékolva a jelent és csak egyetlen egy kérdés jár a fejedben, mi lesz ezután?

Pillanatokon belül érzed, minden más lesz, részese vagy a változás beálltának, és nem tudod megállítani. Rohan feléd kérdés nélkül söpri el eddigi unalmas monoton szürke hétköznapjaidat​. Majd rájössz kegyetlen tőrdöfésként érezve, mennyi minden van, amit tenni és főleg elmondani akartál. Elmondani!

Nem fogta be senki a szádat, de te mégis inkább hallgattál. Éltél a saját világodban és úgy gondoltad ráérsz, oh mennyire ráérsz még. Hiába akartad megtörni a csöndet, még sem tetted. Csak gondold végig, mennyi minden van, amit nap, mint nap nem mondasz el a másiknak, inkább hallgatsz. Miért nem mondod? Miért nem ismétled meg naponta? Mi az, amit mindenféleképpen tudatni szeretnél szeretteiddel?!

Túl szokványossá váltak a mindennapjaid és túl természetes, hogy nem kell hangot adnod az érzéseidnek. Pedig ott a lehetőség minden nap, minden percében. Esély nyílik arra, hogy szavaid méltó fülekre találjanak. Ne ülj némán, ne feküdj le csöndben. Mondd el, ami a szívedben van. Mondd el, amíg lehet.

Utolsó szó jogán már lehet késő lesz mindent bepótolni. Némaságod gyászba borul, pedig annyi minden lenne még. Lett volna még.​ Ne várj némán, adj hangot annak, ami a szívedben van!

(pixabay.com)

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni?

Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

Astrid Ajánlata:

https://astrid.cafeblog.hu/2017/02/23/mindig-van-mas-valasztasod/

https://astrid.cafeblog.hu/2016/02/18/igy-ronthatod-el-ha-szereted/

https://astrid.cafeblog.hu/2014/10/12/szavakban_796/

Hozzászólás