Kezdőlap, Kristály

Lelki terrorista: 7 jel, hogyan mérgezi meg az életed

Itt egy lista azokról a tulajdonságokról, jelekről, amelyek határozottan azt bizonyítják, hogy lelki terror alatt élsz:

1. Szeretne kisajátítani annyira, hogy ne legyenek olyan barátaid, akikre számíthatsz. Ne legyen olyan ember, akinek adnál a véleményére. Nehogy véletlenül felnyissa valaki a szemed, és elmondja, hogy a meg nem becsülése és lelki zsarolásai NEM normálisak.

2. Mindenről tudni akar, ellenőrzésszerűen hívogat, ami még először cukinak tűnik, de aztán terhes a napi többszöri hívása és az állandó féltékenysége és veszekedése, mikor három szatyorral a kezedben nem tudod neki felvenni a telefont.

3. Ha véletlenül ki tudod harcolni magadnak, hogy elmennél barátaiddal szórakozni, mindig közbejön valami, főleg ha „harc” nélkül elenged, tuti az ő programja megsemmisül, és ő ráér, és így elvárja tőled is, hogy lemond a programod. Hisz mi lehet fontosabb annál, hogy együtt legyetek?!

4. Részéről nincs meg annyira a bizalom, hogy akár a boltig elengedjen egyedül, nem még a barátnőddel szórakozni. És hiába áltatod magad eleinte azzal, hogy te is féltékeny vagy, és te sem engeded, már rosszul kezdődött. Amennyiben kimenőt kapsz a harmadik pont lép életbe.

5. Féltékeny és gonosz. Rosszindulatú megjegyzésekkel áraszt el, amennyiben olyan öröm ér, amelynek ő nem részese.

6. Ígérget, amit nem tart be: nyaralás, utazás, jövőbeli tervek.

7. Megváltozol annyira, hogy a barátaid szelektálódnak körülötted. Hogy ez miért jel? Mert miatta fordultál ki önmagadból annyira, hogy sokan inkább hátat fordítanak, mintsem szembe szálljanak vele. Voltak valaha fiú barátaid is?

Van, aki észre sem veszi, van akinek ez jön be, de legtöbbször előjönnek a problémák, és minél később, annál rosszabb szembesülni a ténnyel, hogy drága időnket, fiatalkorunkat lopta el egy olyan ember, aki sosem bízott meg bennünk, aki sosem méltányolta társaságunkat. Aki sosem fogadta el valós önmagunkat.

Érdemes az ilyentől minél hamarabb búcsút venni, mert változásra – akármennyi ígéret hangzik is el – nem képes. Ennél te sokkal többet érdemelsz!

lelkiterrorista

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Gyere és csatlakozz az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem Facebook oldalához. Szeretettel várlak!

Kép forrása: https://www.pexels.com/photo/man-beach-people-sand-8891728/

Főkép: https://pixabay.com/hu/photos/n%c5%91-man%c3%b6ken-sz%c3%a9ps%c3%a9g-arc-baba-arc-3633737/

2 című bejegyzés “Lelki terrorista: 7 jel, hogyan mérgezi meg az életed” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Hozzászólás