Kezdőlap, Kristály

Ilyen a szerelem vonzás törvénye

A vonzódásnak elsőre kell jönni. Vagy van, vagy nincs. Nem tud idővel kialakulni az az érzés, hogy mindened odaadnád egy pillantásért, egy érintésért. Egy ölelésért csak pár szóért. Mindig csak még egyszer. Folyton folyvást érezni ott van a szívedben.

Igazán akkor vagy boldog, amikor szemed becsukva előtted van a mosolya, amikor érintése perzsel, amikor felcsillan a szemed, ha meglátod. Reggeli első gondolatod ő és este az utolsó is ő. Nem félsz vele lenni, nem félsz mellette maradni.

Nem, a vonzódás nem alakul ki később. Ez vagy van, vagy soha nem is lesz. Kényszeredetten lehet próbálkozni, de a végeredmény nem ugyan az.

A vonzódás nem tud később jönni, ez elsőre csap beléd és söpör el mindent. Mindened.

Ha úgy gondolod, és úgy érzed, ő az igazi, akkor úgyis mindent félredobsz érte, mindent felégetsz miatta és nem fog számítani semmi, nem fogod előre eltervezni, hogy hogyan is legyen tovább, hogy történjen, nem tervezed meg előre a lépéseidet és nem agyalsz az ő lépésein sem. Nem játszol vele, pusztán csak önmagad adod és mindent félretolva három lépéssel a földtől elrugaszkodva éled az életed.

Csak ő számít. Csak őt látod.

 Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

Astrid Ajánlata:

https://astrid.cafeblog.hu/2016/01/15/a-vagy-mely-eletre-kelt/

https://astrid.cafeblog.hu/2014/11/03/ez_szerelem_923/

https://astrid.cafeblog.hu/2015/10/09/pezsges/

 (Kép: wallpaperswide.com)

4 című bejegyzés “Ilyen a szerelem vonzás törvénye” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igen! Ez tökéletesen igaz, mintha én fogalmaztam volna. Ez a csoda vagy jön, vagy oda az egész! A baj ott kezdődik ha csak egyik fél részéről érződik!!!

    Kedvelés

    1. 🙂 Nagyon szépen köszönöm! Igen egyet értünk teljesen! És valóban nagyon rossz tud lenni, ha a másik fél részéről nincs meg ugyanez. :/

      Kedvelés

  2. Ez így igaz! Én is sokszor tudom h a párom a vonzás törvénye által lett ismét az enyém. Nagyon tetszik a blogod 🙂

    Kedvelés

Hozzászólás