Ablak a Világra, Kezdőlap, Szeretem dolgokról

Formáld álmaidat konkrét célokká – letölthető évrendező füzettel

Ha már így neki vágunk az új évnek – első sorban szeretnék nagyon boldog új évet kívánni neked! –

és ha már így jönnek a hideg és szürke hétköznapok, elég időnk lesz, arra, hogy kicsit rendszerezzük dolgainkat, és most nem kimondottan csak a konyhaszekrényre, meg a ruhásszekrényre gondolok.

Könnyedén rendszerezhetjük életünk, céljaink, érzéseink minden momentumát. Ugyanis már erre is kitaláltak némi segítséget.

A következő linken egy évrendező füzetet lehet letölteni, amelyet ki is lehet nyomtatni és kézzel jegyzetelni rá. Vagy ha letöltésnél a kitölthető pdf formátumot választjuk, akkor akár digitálisan is írhatunk bele.

Az évrendező füzetet ingyenes itt töltheted le:

https://yearcompass.com/

évrendező kép

(Egy minta oldal a füzetből)

A lényeg, hogy akkor üljünk neki a kitöltésének, egyrészt amikor megvan hozzá a kellő hangulatunk, hogy számot vessünk az elmúlt évünkkel, másrészt legalább van rá egy- két nyugodt óránk.

Fogjunk mellé egy pohár teát, kávét vagy bort (kinek a pap…) kapcsoljunk valami kellemes zenét és elmélkedjünk el az elmúlt hónapjainkon.

Hajrá-hajrá!

pexels-pixabay-163084

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

(Kép: https://www.pexels.com/photo/person-writing-on-a-notebook-beside-macbook-1766604/)

Hozzászólás