Kezdőlap, Kristály

Színezd újra

Sötétzöld, világoszöld, almazöld, menta, smaragd zöld, neon zöld, fűzöld és sorolhatnánk reggeltől estig a zöld vagy bármelyik másik szín árnyalatait, ugyanis annyiféle van belőle. Nincs ez másképp a kapcsolatainkkal sem.

Ahány ember annyiféle. Nem lehet ráhúzni egyikre sem egy sablont. Nem lehet minden kapcsolat ugyanolyan. De még talán hasonló sem. Ahány árnyalata létezhet egy színnek, annyiféleképpen határozhatjuk meg, hol tartunk a másikkal. Hogy érzünk iránta, hogyan érez ő irántunk, hogyan alakítjuk ki vele mindennapjainkat.

Számtalan érzést lehet behatárolni, számtalan más érzést. Ugyanígy rengetegféleképpen élhetjük meg kapcsolataink buktatójának vélt érzéseket. Te is én is. Mind-mind más szemszögből. Nem lehet azt mondani, hogy az enyém ugyanolyan, mint a tiéd, még ha hasonló címkével illetnéd sem.

Mindenki maga éli meg érzelmeit. És maga skatulyázza be őket. Ami nekem fáj nem biztos, hogy te ugyanúgy éled meg. Értékrendfüggő, ezért különbözik. Amit én megengedek, nem biztos, hogy te is. De ettől leszünk egyediek.

Ami talán a legfontosabb merjünk új szín lenni. Mutassuk meg kik vagyunk igazán. Mint ahogy stílusunkban és felfogásunkban, gondolkodásunkban mások vagyunk, úgy kapcsolatainkban is, ha magunkat adjuk. Mind-mind más színbe tűnünk fel. Attól függ, mennyit engedünk a másiknak. És mindig te magad döntöd el, melyik árnyalatot választod!

Színezd újra

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy csak szeretnél egy szuper közösség része lenni?

Gyere és csatlakozz az Astrid  Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

Astrid Ajánlata:

https://astrid.cafeblog.hu/2016/10/20/melyik-a-nehezebb-egy-tonna-arany-vagy-egy-tonna-meggondolatlanul-kimondott-szo/

https://astrid.cafeblog.hu/2014/10/17/csak_egy_fenykep/

https://astrid.cafeblog.hu/2016/01/29/eleg-a-sok-kerdesbol/

Hozzászólás