Kezdőlap, Kristály

Veled kezdődik

A szerelem, a szeretet, a megbecsülés és a szerelmesek napja, a Valentin nap, amely hamarosan itt van. De kit kell a világon a legjobban szeretni?!

Ahhoz, hogy minden rendben legyen először is saját magunkat.

Mert ha nem szeretjük saját magunkat, akkor hogyan várhatjuk el másoktól, hogy feltétel nélkül elfogadjanak és odaadóan szeressenek bennünket.

Számtalan terápiás írás van arról, hogy miket kell nap, mint nap gyakorolni ahhoz, hogy elfogadjuk magunkat.

Igazából az első lépés tényleg az lenne, hogy egy pici hitelt mutassunk magunk felé, aztán ha megtaláltuk a megfelelő embert, aki társunk lehet ebben is, akkor már jó úton vagyunk ahhoz, hogy tökéletes tisztelői legyünk saját magunknak.

Nem lehet felcserélni a folyamatot. Ugyanis, ha mi elfogadjuk magunkat, azzal olyan magatartást tanúsítunk, amit a másik öntudatlanul is követni kezd. És ha szeret minket, azzal szeretni fogja azokat, akiket mi magunk is szeretünk, legyen az szülő, testvér, barátok. Mi magunk.

Tehát a lényeg, hogy ezen a napon, ne csak párunknak nyilvánítsuk ki, hogy szeretjük, hanem saját magunknak is. Érezzük jól magunkat, vegyük észre a tükörből ránk néző szempárt, próbáljuk megtalálni, miért vagyunk magunkkal szívesen, amit majd párunk is megtalálhat bennünk.

Így lesz bármikor tökéletes napunk, mindennap egy Valentin nap.

astrid, love, valentin, szerelem

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

Astrid Ajánlata:

https://astrid.cafeblog.hu/2017/04/06/babeli-zurzavar-egy-kapcsolatban/

https://astrid.cafeblog.hu/2015/10/02/a-tavolba-merengve/

https://astrid.cafeblog.hu/2014/10/22/anya_666/

Kép forrása: http://www.pexels.com /www.pixabay.com

Hozzászólás