Desszertek, Kezdőlap, Terasz

Csodapalacsinta mindössze két hozzávalóból

Isteni finom, könnyen és gyorsan elkészíthető. Elő a palacsintasütőkkel!

Manapság sokunk számára nagyon fontos, milyen összetevőkből készítjük el az ételeinket. Nagyon sokan érzékenyek egyes hozzávalókra, másoknak az edzéstervük miatt kell odafigyelni. Ez a recept mindenki igényét kielégíti, mert nem csak glutén-, hozzáadott cukor-, és laktózmentes, hanem nagyon egyszerű is. De még annak is aranyat fog érni ez a recept, aki nem szeretne több órát a konyhában “keccsölni” pár ízletes palacsintáért. Egy negyedóra (mosogatással együtt) és két hozzávaló.

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 1 banán
  • csipetnyi fahéj
  • olaj a sütéshez

(3 tojás és 2 banán aránya is tökéletes) Előbb egy tálba a tojásokat jó felverjük. A banánt teljesen pépesre összetörjük. Megszórjuk fahéjjal ízlés szerint (aki nem szereti, az ki is hagyhatja). A kettőt egybe öntjük, és jól elkeverjük. Kb. egy evőkanálnyi olajat (kókuszzsír, kókuszolaj, napraforgóolaj ki mit használ) felmelegítünk a palacsintasütőben és evőkanállal pici kerek formájú palacsintákat sütünk belőle.

Nagyon hamar szépre sülnek, figyeljetek rá oda! Jó étvágyat hozzá!

palacsinta1

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél egy szuper közösség része lenni, gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához vagy megtalálsz még az

Instagramon: @astride99

Tiktokon: @astridblog.com

Szeretettel várlak!

(Kép saját)

2 című bejegyzés “Csodapalacsinta mindössze két hozzávalóból” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Hozzászólás