Kezdőlap, Kristály

Mondd, hogy többet nem leszel szerelemes!

Soha többé nem leszek szerelmes!

Mondhatnád ezt is, de mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz, mondhatjuk, hogy elmegyünk egymás mellett és mondhatjuk, hogy soha többé nem vesszük fel egymásnak a telefont, de mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz, mindketten tudjuk, hogy sokkal többet jelent számunkra a másik, mintsem veszni hagyjuk.

Szerelem, pf mi az?! Valójában az egész csupán csak ragaszkodás, birtoklási vágy vagy amit akartok, mindegy, hogy mi történik velem vagy veled, ugyanis ha te elbuksz, veled bukom én is.

Most itt van a lehetőség, hogy megnyílj, itt van a lehetőség, hogy önmagad légy, egy olyan kapcsolatban, amely amúgy is el volt ítélve és olyan kapcsolatban, amely talán nem is létezett, csupán csak a gondolataidban.

Most mondd, hogy nem leszel szerelmes!

Mert mégis, ez az, az érzés, amikor várod, hogy a másik úgy viselkedjen, és úgy tegyen, ahogy álmaidban viselkedik, hogy kedves legyen, önzetlen, egy igazi lovag… aztán felébredsz? Igen. Fel. Mert elmúlik a lila köd és kibújik a szög a zsákból, rá kell jönnöd, hogy az egész csupán csak egy illúzió… Nem, nem leszek szerelmes soha többé!

Fogadkozz csak…amíg ezt elhiszed!

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? A kristály menüpont alatt hasonlókat találsz.

Ha pedig szeretnél egy szuper közösség része lenni, gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várunk!

Kép forrása: Free-Photos képe a Pixabay -en.

Hozzászólás