Ablak a Világra, Itt - Ott (Utazások), Kezdőlap

Ilyen volt az első Glamour Beautyfesztivál Budapesten

Idén (november 24-25.) Bukarest, Sao Paolo, München és London után először Budapesten is megrendezésre került a Glamour Beautyfesztivál. Izgalmas előadások, meglepetés ajándékok, szépségiparban dolgozó szakemberek tanácsai várták a rendezvényre látogatókat, Budapest egy igazán csodálatos részében a Szofitel Hotelben.

Izgatottan érkeztem meg a helyszínre, ugyanis a korábban átböngészett előadások tartalma alapján úgy gondoltam, érdemes meghallgatni mindet.

Valóban nem csalódtam. A változatos előadások fél órás időtartamban egymást követték, volt szó a belső szépség fontosságáról, arról, hogy a „szeretem magam” izomcsoportra mindennap érdemes gyúrni, hogy néha egy mély sóhaj milyen hasznos tud lenni, a jóga jótékony hatásairól, illatokról, sminkelési tanácsokról, bőrünk és fogunk ápolásáról illetve még egy vízválasztó téma: a botox használata is teret kapott.

Anna (Self-Love Coach) előadása igazán megérintett, ott ülve és hallgatva az előadást jött egy röpke tíz perc, amely megállított, elcsendesített és arra irányította a figyelmemet, amit a nagy rohanásban elkerültem, hogy élvezzem, hogy itt vagyok, és mi az, amiért hálás tudok lenni.

3

(Annával – Self-Love Coach)

A rendezvényen lehetőségünk volt a termékek tesztelésére is, a felsorakozott kiállítók mindenre gondoltak. Igazi „beauty mámor” volt az egész: haj, smink, köröm, illat.

A csodálatos sminkeket az ArtDeco biztosította, a bőrünkről a Nivea szakembere mondott véleményt egy gép segítségével, amellyel megállapította mennyire rugalmas és mennyire vízhiányos, majd ehhez mérten kaptunk rávaló terméket kipróbálásra.

A hajunkról a Revalid gondoskodott, ahol terméktesztelésen kívül, szintén meg lehetett vizsgálni hajunk állapotát, mennyire töredezett, sérült vagy épphogy egészséges, majd ennek megfelelően kaptunk szakembertől tanácsot. Ennek a standnak rendkívül örültem, hisz sok nőtársammal együtt számomra is, a hajam olykor sok bosszúságot okoz, most a Revalid ajándékba kapott termékeit fogom kipróbálni, aztán majd mesélek a végeredményről.

Megtalálható volt még Dove termék család is, ahol meseszép frizurát kreáltak nekünk. Illatfelhőbe pedig a Paco Rabbane repített minket.

A szépségápolási szerek mellett a technika is teret kapott, ugyanis bemutatásra került, a legújabb Canon Pixma Lounge mobilnyomtató, mellyel akár saját fotóinkból készíthetünk magunknak körömmatricát. Mi nők a technikavívmányaiban is megtaláljuk a szépséget!

Összességében a Glamour Beautyfesztiválról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy felszínes és a külcsínre koncentrált a legkevésbé sem.
Amennyire fontos egy tusvonal egyenesre húzása és bőrünk megfelelő ápolása nekünk, nőknek, annyira fontos az is, hogyan tartsuk karban a lelkünket.

Amit számomra közvetített ez a mai nap az az, hogy a minőségi sminktermékek használata mellett a belső egyensúly a legfontosabb. A szépség ugyanis bennünk rejlik. Legbelül.

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához. Szeretettel várlak!

Hozzászólás