Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

Ismerd fel, milyen büszkének lenni magadra!

A bloggerkihívás mai témája, megint egy fejtörős kérdés, mi Életem egyik legbüszkébb pillanata.

Elég sok büszke pillanatot éltem már meg életem során, jogosítvány, érettségi, felvételi az egyetemre, egy új munkahely elnyerése, sikeres államvizsga, eljegyzés, esküvő, egy különleges nyaralás elérése. Nos az ember életében számtalan büszkeségi pontot talál. És természetesen mindig arra a legbüszkébb, amit legutoljára ért el, ami épp kiteszi élete mindennapjait.

Számomra jelenleg az írás mindennapi tevékenységet jelent. A munka, a háztartás és a szabadidő mellett mindig része maradt a napjaimnak. És ha így jobban bele gondolok, valóban a blogra vagyok a legbüszkébb. Arra, hogy van fent több mint kétszáz cikk és mind egyedül írtam, küzdöttem a címmel, variáltam a képpel… aki benne van, tudja mi munkával jár egy-egy bejegyzés.

Sokszor elfelejtem a lényeget, azt, hogy szeretek írni, szeretem ezt csinálni, az egészet.

Rengeteget tanultam az elmúlt öt évben a blog által, és rengeteg embert ismertem meg így. Számos rendezvényen vettem részt, mint Astrid.

És olyan jól esik, mikor valaki azt mondja „ja olvastam a cikked, nagyon jó volt.” Büszkeséggel tölt el, hogy még ha kicsiben is, de valami maradandót alkotok. Jó érzés amikor találkozom a bloggertársakkal és megismernek, tudják, ki vagyok, tudják mit csinálok. Amikor olyan rendezvényekre jutok el, amikről korábban nem is hallottam. Amikor meghívást kapok valahová és cserébe csak egy élménybeszámolót kérnek. Ezek mind-mind azt tükrözik, hogy tettem valamit, valami olyat, amire méltán lehetek büszke, még ha néha nehéz is ezt elhinni.

Ne felejtsétek el, ha valamit szerettek csinálni és örömötöket lelitek benne, azzal szembe ne magas elvárásokat támasszatok, hanem élvezétek ki minden pillanatát, arassátok le a babérokat és legyetek magatokra nagyon büszkék!

Szeretettel: Astrid

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

Hozzászólás