Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

Egy híresség, akivel találkoztam

A mai napi bloggerkihívás kilencedik témája: Egy híresség, akivel találkoztam.

Amikor a legelején végig futottam a feladatokat, rögtön kiszúrtam, hogy lesz benne egy pár kemény dió, lásd például:

Bevallom: Aranyhal vagyok

Aztán csak sikerült átvergődni magam rajta. Most pedig ez a másik ilyen. Híresség, akivel én találkoztam? Húha! Itt Miskolcon nem sok híresség rohangál ezt el kell ismerni! Igyekeztem minden erőmmel azon agyalni, hogy kivel találkozhattam az elmúlt években, az biztos, hogy külföldi világ sztárral még soha. Sajnos. Hm-hm ez esetben csak magyar híresség jöhet szóba.

Aztán jött a villanás, tavaly novemberben kaptam egy meghívást a Tesztbeszéd forgatására, ahol Ganxsta Zolee, Csonka András, Gregor Bernadett és Péterfy Bori voltak a vendégek. Forgatás után körbevezettek a backstag-ben is, ami nagyon izgalmas volt, bepillantani a kulisszák mögé.

https://astrid.cafeblog.hu/2018/11/15/ezert-erdemes-ezt-a-musort-megnezni-tesztbeszed-forgatasan-jartam/

Óriási élmény volt élőben hallani ezeknek a művészeknek kifejteni a véleményüket egyes témákban. Különösképp Ganxsta Zolee rálátása tetszett igazán. Jó-jó tudom, hogy ez furcsa, de tudjátok, a zord külső mindig szelíd belsőt takar, olykor rossz megvilágításban. Ez a forgatás alatt teljesen megbizonyosodott. Válaszaiban elmondta, szerinte a lényeg, hogy éljünk, haladjunk mindig valamerre, pörögjünk állandóan, sz@rjunk a világra, csináljuk mindig azt, amit szeretünk!

Ami különösképpen megmarad, a házasságintézményéről alkotott véleménye. Ugyanis Gregor Bernadett által ez is szóba került. Ganxsta azt mondta: „ha háromszor nem rúgtál gólt, negyedjére ne állj kapu elé!” Fontos a szerelem, de nem kell mindenáron házasodni. Jogos, jogos, ott a pont!

10.1

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

(Képért köszönet a Tesztbeszéd munkatársának)

Hozzászólás