Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

Mit cipelünk mi nők?

Mi van a táskámban? ezzel a fogóskérdéssel folytatjuk a bloggerkihívás 14. napját.

Nos el kell áruljam, az a fajta nő vagyok, aki nem csak a kabátokat gyűjti, hanem a táskákat is. Az egészen aprótól, a legnagyobb malaclopóig mindenféle méretben megtalálható a repertoár. Csíkos, virágos mintás, flitteres, rózsaszín, piros, barna, fekete, fehér, kék színben. Egyszerűen imádom őket!

14.2

És természetesen, mint minden női táska ez is egy különálló univerzumot rejteget magában. Az egyik nyaralás során, jöttem rá, mennyire túl lehet pakolni egy kistáskát is.

A repülőre egy kis bőröndöt lehetett felvinni meg egy ridikült. Nem akartam olyan nagyot magammal vinni, hisz a bőröndöm már kimaxolta a kézi poggyász fogalmát, ezért egy apróbbat választottam.

Amikor jöttünk haza és igyekeztem becsomagolni, és mindent belepaszírozni, ami indulásnál is benne volt, akkor lepődtem meg, hogy lehet logisztikusnak kellett volna tovább tanulnom. Kimondott érzékem van hozzá, hogyan rejtsek el a legkisebb helyeken is rengeteg mindent.

De mi van a táskámban?

14.1

Pénztárca, Labello, kulcs, papírzsepi, notesz, toll, víz, telefon, bérlet, és persze a neszeszer (ami szintén egy különálló világ a táskauniverzumban: személyes iratok, tükör, headset, fogpiszkáló, aprókiszerelésben cukor só, rágó, varrókészlet, sebtapasz, kiskanál)

És ha egy fokkal nagyobb táska van nálam, van, hogy egy bolerót, vagy pulcsit is beletudok még préselni. A nagyobb malaclopókról inkább ne is beszéljünk. Mostanában kevésbé hordom azokat, mert annyira telepakolja az ember őket, hogy nagyon nehéz cipelni…

És ti mit hordtok a táskátokban, eláruljátok?

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

(Főkép: https://www.pexels.com/photo/smartphone-displaying-black-screen-on-notebook-beside-pen-and-sunglasses-293229/

1. kép: https://www.pexels.com/photo/person-holding-round-black-wicker-crossbody-bag-1117272/

2. kép: saját, használata engedélyköteles. Köszönöm!)

Hozzászólás