Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

Egy könyv, ami befolyásolta az életemet

A 30 napos bloggerkihívás végéhez értünk! Büszkén mondhatom el, hogy harminc napon át mindennap olvashattatok tőlem egy-egy posztot. És ez az utolsó téma ebben a kihívásban: Egy könyv, ami befolyásolta az életemet.

A könyv, ami befolyásolta az életemet és amit szeretnék bemutatni, az Rhonda Byrne írónőtől:

Az Erő.

30.6

Korábban már volt szerencsém a Titok és a Varázslat című könyvéhez is, mégis Az Erő című könyve gyakorolt rám nagy hatást.

A könyv tartalmilag utal a Titokban feltárt igazságokra. Az írónő folytatja úttörő gondolatsorait a világegyetemet működtető egyetlen és leghatalmasabb erő bemutatásáról.

Nem csupán a nagy titokra derül fény benne, hanem szép sorban felépíti a működés fázisait és választ kapunk a miértekre is.

Bevallom a Titok című könyvnél, illetve a filmnél is azt éreztem, hogy húzzák a mézesmadzagot és nincs mögötte semmi tartalom. Üres gondolatok az egész, az ember várna valami kézzel foghatót, néha ki-ki szemezgethetünk belőle egy-két jó gondolatot, de annyi. Itt viszont az egész könyvnél legszívesebben aláhúzgáltam volna a részeket, hogy igen, ez fontos, ezt meg kell jegyeznem!

Úgy gondolom, ezt a könyvet tényleg mindenkinek érdemes lenne elolvasnia!

Több részletet nem szeretnék elárulni belőle, mert ezek a részek, úgy kapnak még mélyebb értelmet, ha egymásra épülően olvassuk el őket.

Szeretettel: Astrid

Ui.: Nagyon köszönöm, hogy ennyien velem tartottatok és olvastatok a 30 napos kihívás alatt is!

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

Főkép: Mystic Art Design képe a Pixabay -en.

Hozzászólás