Kezdőlap, Kristály

Vedd észre, minden kívánságod teljesül!

„Azt beszélik vonatsíneket építettek az Alpokon keresztül Bécs és Velence közt jóval azelőtt, hogy létezett volna az út megtételére alkalmas vonat. Megépítették, mert hitték, a vonat eljön egyszer.”

Ilyen erővel kell nekünk is hinnünk a vágyaink teljesülésében. Gyakran azt mondjuk: „nekünk semmi nem jön össze” meg azt, hogy „sosem kapom meg azt, amire vágyom” és álmainkat olyan távolinak látjuk szinte már elérhetetlennek. A körülmények és a dolgok alakulása egyáltalán nem az általunk kigondolt módon történik, és ez megrémiszt minket, mert megszokott lefolyásában a megszokott végeredményt várjuk.

Közben pedig mindent megkapunk szép lassan, amit szeretnénk, csak annyira máshogy, más kinézettel, hogy észre sem vesszük, hogy ez az. Minden ott van az orrunk előtt.

Mert ha kérünk, hiszünk valamiben, előbb vagy utóbb megkapjuk azt. Hogy milyen  módon és formában már nem mi döntjük el. A mi feladatunk csupán annyi, hogy észrevegyük, amikor a kívánságaink teljesülnek.

Vágyaink és álmaink nem biztos, hogy olyan formában jönnek létre, ahogy mi azt elgondoljuk, így ne azt nézzük miként és hogyan lehetne, hanem olvassunk a sorok közt és lássuk meg azokat. A berögzült kép kergetése egy-kettőre már mindennapjaink részévé válik. Csak is mi rajtunk múlik, hogy észre vesszük-e és elfogadjuk-e amit kívántunk. Feltétel nélkül.

Mert mindent megkapunk, amit kérünk, csupán fogadni, felismerni kell tudni azt. Hinni kell a vágyaink beteljesülésében. De főleg észrevenni a körülöttünk lévő világot. A benne rejlő kincseket, melyek közt ott vannak a mi beteljesült álmaink is! 

mindenkívtelj

Tetszett a bejegyzés? Érdekelnek hasonló tartalmak? Vagy szeretnél egy szuper közösség része lenni? Gyere és csatlakozz az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem Facebook oldalához. Szeretettel várlak!

 

(„Azt beszélik vonatsíneket építettek az Alpokon keresztül Bécs és Velence közt jóval azelőtt, hogy létezett volna az út megtételére alkalmas vonat. Megépítették, mert hitték, a vonat eljön egyszer.” – Napsütötte Toszkána című filmből)

Kép forrása: https://www.pexels.com/photo/bouquet-with-white-chrysanthemums-against-light-wall-6913731/

Főkép: https://pixabay.com/hu/photos/vir%c3%a1g-sz%c3%a1zszorsz%c3%a9p-4179077/

Hozzászólás