Ablak a Világra, Itt - Ott (Utazások), Kezdőlap

Automobil & Tuning Show 2017 – Astrid szemszögéből

A tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő hazai AMTS (Automobil & Tuning Show) pörgő és izgalmas hírneve, idén sem hazudtolta meg a látogatói elvárásokat. A Hungexpón felállított három napos kiállítás fergeteges hangulatát a 15 országból bemutatott különböző típusú autók és programok tették színessé.

amts2

Valóban mindenki kíváncsiságát kielégítette a közel 2000 kiállított jármű, amelyek a különböző pavilonokban az elektromos hibridtől a legújabb bemutatott luxusautók, extrákkal feltuningolt kocsik, a napjainkban utakon száguldozó személyautók, presztízs autók, terepjárókon keresztül a veterán fekete fehér filmekbe illő automobilokig mind testközelben láthatóak voltak.

Az „autósoktól autósoknak” elvet követve, megismerkedhettünk különböző kenőanyag forgalmazó nagy márkákkal, hangtechnikai, biztonságtechnikai megoldásokkal és rengeteg szolgáltatással is, amelyekre csinos hostess lányok egyedi ruhákban hívják fel a figyelmünket. A legnagyobb márkákat megemlítve került bemutatásra: autófóliázás, alufelni értékesítés, szórakoztató elektronika és szimulátorok.

Egy kicsit elrugaszkodva a megszokottól megismerhettünk egy a kecskeméti egyetem 15 fős diák csapata által megtervezett napelemes autót is. Ez a jármű Dél-Afrikában és Ausztráliában is az elektromos kocsik versenyén top 10 helyezésben volt.

a7

A pavilonok mellett egy óriási szabadtéri pályán élő drift versenyen szippanthatjuk magunkba az égett gumifüst és benzingőz mámorító egyvelegét, miközben a kedvencünknek szurkolva az egyedi vendéglátó egységekben kikért szarvasburgert öblítjük le egy pohár sörrel.

A bemutatott járművek formái és adatok sokaságai miatt érdemes vagy célirányosan közlekednünk vagy több napot rászánnunk a rendezvényre, mert egy nap végigjárni az egészet túl sok az ott megkapott információ és élmény egy embernek.

Egy biztos, hogy érdemes kilátogatni és szemügyre venni milyen csodálatos járművek is léteznek.

7

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél egy szuper közösség része lenni, gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához vagy megtalálsz még az

Instagramon: @astride99

Tiktokon: @somogyieszter9

Szeretettel várlak!

(Képek saját készítésűek, felhasználása engedélyköteles)

Hozzászólás