Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

Mindig tiéd a döntés!

Bloggerkihívás 20. napja. Túl vagyok a kihívás kétharmadán, és igazán meglepő, hogy ennyire „kitartó” vagyok. A mai téma pedig ismét megmozgatja az ember fantáziáját: Tíz év múlva itt szeretnék tartani.

Ha visszatekintek az elmúlt tíz évemre, meglepő milyen sok víz lefolyt a Dunán, milyen sok esemény, és várva várt fordulat volt, és természetesen sok váratlan esemény is történt, amiről nem mondtam volna meg korábban, hogy lesz ilyen is.

Hiszek abban, hogy hogy semmi sem történik ok nélkül. Minden élethelyzetben jogunk van és lehetőségünk a választáshoz. Mi magunk hozzuk meg, adott pillanatban számunkra mindig a lehető legjobban a döntést (És ebbe a halogatás is beletartozik, hisz az is egy döntés). Aztán csak később jövünk rá, hogy jó irányba indultunk vagy vissza kell fordulnunk és újra próbálkoznunk.

A feladat azt kéri, hogy határoljam be magam, tíz év múlva hol szeretnék tartani. Nos egy biztos, ha meghatározom, ha nem, akkor is állandó mozgásban vagyunk, így már nem itt fogok tartani, ami jó érzéssel tölt el.

Korábban mindig féltem a változásoktól, néha még mindig nehezem viselem őket, de legalább most már lehetőségként gondolok rájuk, és igyekszem a lehető legjobban megélni a pillanatok adta helyzeteket.

Kellenek a tervek, az álmok, mert az motivál minket a mindennapokban. Céljaim, álmaim, terveim nekem is vannak, de ha nem bánjátok egyelőre megtartom magamnak őket!

Szeretettel: Astrid

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

Főkép Orange Fox képe a Pixabay -en.

Hozzászólás