Ablak a Világra, Gondolataim - 30 napos bloggerkihívásban, Kezdőlap

5 legjobb blog, ne hagyd ki!

A 30 napos kihívás keretein belül szeretnék nektek bemutatni öt másik blogot, amelyeket szívesen olvasok, és akiknek írói elég közel állnak hozzám.

Öt kedvenc blogom / bloggerem

PINKANYU

PinkAnyut már több éve az elsők között ismertem meg. Habár blogja pink, írásai színesek! Mind a gyermekneveléstől a kvízeken át a riportokig széles választékban megtalálhatók.

BOUVET

Mit is mondhatnék Bouvet blogról?! Kezdettől fogva különösnek találtam azt a belevitt energiát, ami árad a blogjából, mindenféle témái folyamatosan napra készek és érdekesek. Emlékszem, mielőtt íróját a „Mucit”, közelebbről megismertem egy rendezvényen, az első tanácsa az volt, hogy írjak mindig, sokat, jókat, és szeretettel. (Igyekszem megfogadni!) Azóta persze jobban megismertük egymást és nagyon örülök neki, mert szeretem a pozitív hozzáállását, és azt, hogy ennyire szeret írni!

KÜLÖNC KIRÁLYLÁNY

Különc Királylány blogja az évek alatt sok változáson esett át, úgy gondolom, mostanra sikerült maximálisan megtalálni önmagát, saját hangját, stílusát és egyéniségét teljesen belevinni nem csak a szavaiba, hanem a blog design-jába.

LÓTUSZ

A Lótusz blog írásait nagyon régóta nyomon követem. Érdekes témáit mindenki számára ajánlom, azoknak is, akik jobban hisznek a spirituális világban és azoknak is, akik most ismerkednek vele.

ÚTITÁRS

Ki ne szeretne utazni? Útitárs blogján mindennap elrepülhetünk valami csodálatos helyszínre és megismerhetünk különböző helyeket. Belföldi és külföldi úticélokra egyaránt találunk kedvünkre valót. Kalandra fel!

pexels-pixabay-163084

Devanath képe a Pixabay -en

 További sikeres blogolást kívánok mindenkinek!

Szeretnél csatlakozni a kihíváshoz? Itt megteheted: Bloggerképző Facebook Csoport

Astrid Facebook oldalának közösségéhez pedig itt tudsz csatlakozni:  Astrid Facebook oldala

(A blogokat innen a nevükre kattintva éritek el)

Főkép Wokandapix képe a Pixabay -en.

Hozzászólás