Kezdőlap

Legyen mindig szép az arcbőröd!

Már egy hónapja, hogy bekerültem egy arcápolási termékekkel foglalkozó cég teszt csapatába. Így Kiehl’s Nagykövetként négy arcápoló terméket építhettem be napi arcápolási rutinomba.

És mit is kell tudni a Kiehl’s márkáról? Azt, hogy egy nagy múlttal rendelkező amerikai cégről van szó. John Kiehl már 1851-ben megalapította New Yorkban a Kiehl’s homeopátiás gyógyszertárat. 1921-ben Irving Morse vásárolta fel a céget és kezdett bőrápolási termékeket gyártani.

A Kiehl’s márkának már első perctől fogva más marketingstratégiája volt, mint a versenytársainak. A hagyományos reklám helyett inkább ingyenes termékmintákon keresztül ismertette meg a választékát a vásárlókkal.

Szóval bekerültem jómagam is a teszt csapatba és hamarosan érkezett is a csomag a kencékkel.

Mint általában minden nő, én is majd kiugrottam a bőrömből örömömben.

A kétévesem fogzása / frontérzékenysége miatt mostanában kevesebbet alszom.

A lakóhelyem olyan szeles, mintha minden nap egy óriás akarná elfújni a várost.

És lassan tartós lesz a hideg is odakint. Ezek hatása mind meglátszódik a bőrömön és fontos regenerálni. Így nagyon szívesen próbáltam ki az összes kis tégely tartalmát.

No de mi is volt a csomagban?

Egy – kezdem a kedvencemmel – szemkörnyékápoló, amely a Creamy Eye Treatment with Avocado névre hallgat.

Minden bőr típusra alkalmazható, gyengéden hidratálja a szemkörnyéki területet. Zöld színét az avokádóolajtól kapta, amely tele van A, D, E vitaminnal is. Béta-karotint és shea vajat is tartalmaz még, amely a kiszáradást meggátolva, üdévé és frissé teszi bőrünket.

Egy hidratáló arckrém – Ultra Facial Cream

24 órás hidratálás biztosít minden bőrtípusra. Az arckrém egyik összetevője az olíva bogyóból kivont szkvalán, amely segít bezárni a nedvességet a bőrbe. Használatakor nagyon gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

Egy levendulás éjszakai olaj – Midnight Recovery Concentrate

A ligetszépe és levendula olajjal segít regenerálni a bőrt, visszaadja annak feszességét és ragyogását. Nagyon könnyen beszívódik a bőrbe, kellemes illata van. A levendula kivonat benne még az irritált bőrt is segíti megnyugtatni.

Illetve volt még a csomagban egy körömvirág szirmokat tartalmazó tonik – Calendula Herbal-Extract Toner

A körömvirág kivonatos tonik gyengéden tisztítja, megnyugtatja és hidratálja az arcbőrt. Normál, zsíros és érzékeny bőrtípusoknak is ajánlott. Alkoholmentes, így nem szárítja a bőrt. Használata után a bőr selymesebbé válik.

A minden napos használat után igazán kellemes tapasztalataim vannak. Érdemes odafigyelnünk arra mit is kíván az arcbőrünk, és az a legjobb, ha megtaláljuk a megfelelő ápolást számára.

Köszönöm Kiehl’s, hogy rám találtatok és én pedig ezáltal rátok!

A Kiehl’s termékeit webshopon keresztül is meg tudod rendelni itt.

Illetve, ha te is szeretnéd elmondani arcápolási szokásaidat vagy más egyéb tapasztalataidat, sok szeretettel várlak az Astrid Facebook oldalamon.

Személyesebb tartalommal pedig az instán találsz meg @astride99

Legyen csodás napotok!

– Astrid –

Hozzászólás