Ablak a Világra

Irányváltásom és búcsú 2022-től

Ez a nyolcadik ilyen óév búcsúztató írásom, amiben minden évben összeszedem, mi is történt az elmúlt hónapokban.

8 éve vagyok jelen Astridként az online térben. Többször újjászülettem. Költöztem nem tetsző portálról családiasabb helyre, aztán amikor az bezárt költöztem másik portálra, ahol ideig óráig írásaim meghúzhatták magukat. Aztán költöztem tovább ide, saját oldalra. Itt, picit csendesebb most, de talán a mostani életvitelemnek ez is megfelelő. Írásaim kisebb célcsoportokhoz jutnak el, de így is nagyon hálás vagyok nektek!

Az évem sok tekintetben más volt, mint az eddigiek. Amíg itthon voltam a picifiammal, körvonalazódtak bennem azok a gondolatok, mihez is szeretnék majd kezdeni, amikor oda kerül a sor, hogy kezdenem kell.

Eltelt három év és sokat rágódtam rajta mivel is szeretnék foglalkozni a továbbiakban (call centerben dolgoztam, amit nagyon szerettem, de úgy gondolom ideje kibontakoztatni a kreativitásomat és ezért kimondottan a fülem is hálás.)

Majdnem elcsábultam egy színszakértő / stílustanácsadó kurzusra, amikor rájöttem, hogy egyáltalán nem is érdekel az a vonal, csak annyira szuper volt a marketingjük, hogy engem is odavonzott.  Tudom, hogy azt kell csinálnom, amit a legjobban szeretek. Az pedig, a három évvel ezelőtt elkezdett út, mégpedig, hogy helyi kisvállalkozóknak segítek a marketing megjelenésükben (röviden és tömören).  

Így tavasszal elkezdtem kidolgozni saját vállalkozásom alapjait. Vállalkozások közösségi média megjelenésével, és tartalomgyártással fogok foglalkozni. Egyelőre kisebb kapacitással, hiszen az én 3 évesemnek is még teljes körűen szüksége van rám.

Ez a pár hónap gyönyörűen hagyta, hogy kikörvonalazódjon az egész. A kezdeti kanyarok után, sikerült összeállítanom saját megjelenésemet, üzletfilozófiámat, célcsoportomat, erősségeimet, határaimat stb.

Egy nagyon kedves személy megismerésével, egy honlapra is sikerült szert tennem: www.connectingmarketing.hu

Illetve vállalkozásomat segítve, egy másik nagyon kedves embert is megismertem Brigi személyében, aki üzleti képeket készített rólam:

Külön hálás vagyok nektek a türelmetekért és a segítségetekért!

Nem mondom, hogy most már hátra dőlhetek, hogy az utolsó simításokkal is készen vagyok, hisz még nagyon sok munkám lesz a saját közösségi média megjelenésem kiépítésén is, de azt hiszem, hogy most már jó az irány. És elégedettséggel tölt el, a meglévő állapotom.

No, de hogy ne csak az új vállalkozásomról beszéljek, lássuk, mi történt még 2022-ben velünk:

Rengeteg helyet bejártunk belföldön. Kirándultunk Gömörszőlősön, és végre találkozhattam olyan ismerősökkel, akikkel eddig csak online térben tartottuk a kapcsolatot.

Májusban részt vehettem az íróképző egyik tanfolyamán, ami szuperül sikerült és nagyon-nagyon jól éreztem magam rajta. Óriási élmény volt és szép emlék marad.

Nem csak vállalkozás, de blog szempontjából is beindultak a dolgok, ugyanis májusban egy óriási megtiszteltetés ért, a GO52 projekt részese lehettem, így meghívást kaptunk Boldogkőváraljára, ahol különböző programokon vehettünk rész.

Aztán nyaraltunk Horvátországban:

Ellátogattunk Egerbe, Tiszacsegére és Balatonfüredre:

és az óvodát is elkezdtük.

Voltak szülinapok, névnapok, baráti és családi összejövetelek.

Most pedig, 2022 évtől búcsúzom, azt hiszem, elmondhatom, sikerült kihoznom az évből teljes egészében a maximumot! Kívánom, hogy a 2023-as évet is tudjuk megtölteni ennyi élménnyel, szeretettel és nevetéssel. Nektek is hasonló szépet és jót kívánok!

Sikerekben, egészségben, szeretetben gazdag boldog új esztendőt!

Köszönöm, hogy velem vagytok!

Astrid

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél egy szuper közösség része lenni, gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához vagy megtalálsz még az

Instagramon: @astride99

Tiktokon: @somogyieszter9

Szeretettel várlak!

Hozzászólás