Ablak a Világra, Kezdőlap

2022 gyere csak, gyere! – B.Ú.É.K!

“Az újév sok hiedelemmel jár, babona babonát követ. Ilyenkor minden varázserővel bír.

Az év első órájában úgy érzem sokszor eldől miről is fog szólni az egész év. Mintha eszenciaként kapnánk egy kis ízelítőt belőle, amolyan előzetest.

Szilveszter napja elég mozgékony volt nálunk, lefáradtunk rendesen a nap végére, mégis mikor az éjfélt – már itthon – köszöntöttük, kíváncsian vártam ezeket az első érzéseket. Tudatosan figyeltem, hogyan alakulnak körülöttem a dolgok.

Aztán mikor menni kellett aludni rájöttem, tele vagyok energiával, azt gondoltam el tudnám húzni a házat is. Igen, ez az ENERGIKUS VAGYOK!

A 2021-es évem eszenciája ez lett. ENERGIKUSSÁG!

Hiszek abban, hogy amit csinálsz újévkor azt csinálod egész évben. Az év első napján fitten ébredtünk, elmentünk itt a közelben a szabadba kicsit sétálni, remekül telt a nap: finom ebéddel, sok nevetéssel, és még a gondolataimat is papírra vetettem. Jutott idő mindenre. Remek érzés. Hálás vagyok érte!

Energikusan töltöttem ezt a napot!

Hajrá 2021!

Astrid

Ezt a blog cikket írtam ez év január elsején. Az akkor új blog felületen és az akkor új nappalinkban. Sajnos betűim költözése során elveszett ez a cikk. A nappali maradt a blog felület újra változott.

Ugyanis írásaimnak sikerült egy saját oldalt létrehoznunk, aminek rendkívül örülök, és habár az új lakásban az összes költözős doboz felszámolódott a blog új oldalán még bőven van mit rendezkedni jövöre is.

Talán 2022 évben erre is sor kerül és végre minden apró mozaik a helyére kerül. Talán…

A lényeg, hogy 2021 energikusan indult és azt hiszem ez az energia egész évben kitartott, rengeteg új dologban volt részünk. Jöttünk, mentünk amennyire a helyzet megengedte és minden féle izgalmas dologgal is foglalkoztunk, amiért külön hálás vagyok!

Élveztük a téli havazást:

A tavaszi virágzást:

A nyári napsütést:

Az őszi falevelek hullását:

Nyaraltunk:

Buliztunk:

Finomakat ettünk:

Játszottunk rengeteget:

És mentálisan is töltődtünk:

Remélem az új évet is sikerül megtöltenünk ennyi boldog pillanattal és még több mosollyal, minőségi idővel.

Az ó évet búcsúztatva pedig az a gondolat szállt meg a fentiek után, hogy 2022 legyen az az év, amikor minden a helyére kerül!

Kívánok minden kedves olvasómnak sikerekben, egészségben, boldogságban gazdag 2022-es évet!

Hajrá! Kerüljön minden a helyére!

-Astrid-

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél egy szuper közösség része lenni, gyere és csatlakozz az Astrid Facebook oldalához vagy megtalálsz még az

Instagramon: @astride99

Tiktokon: @astridblog.com

Szeretettel várlak!

Hozzászólás